Jövőkép

A magyarországi vegyipari, gyógyszeripari és élelmiszeripari vállalkozások fejlődéséből, az Európai Uniós, környezetvédelmi rendelkezésekből és elvárásokból adódóan, a tartós partnerkapcsolataink következtében a CHEMITECHNIK PHARMA Kft. több éve meghatározó szereplője a hazai műszaki tervezői és géptervezői tevékenységeknek.
Építészeti, épületgépészeti, technológiai, géptervezési, irányítástechnikai, környezetvédelmi és infrastrukturális területeken elismert hazai tervezők, vállalkozók maradunk.
Nemcsak Megrendelőink tartoznak a magyarországi vezető cégek közé, hanem mi magunk is köztük akarunk maradni.
A jelenlegi piac megtartása mellett tevékenységbővítést végzünk, amelynek alapja az egyedi fejlesztések a megrendelők bevonásával és így a több lábon állás.
Olyan rugalmas üzletpolitikát alkalmazunk, amelyben képzett szakember gárdánk képes a többségi tulajdonos megrendelésein kívül az új üzleti partnereket is kiszolgálni. Munkakultúránkat, irányítási–működési módszereinket olyan minőségszemléletre építjük, amelyben alkalmazzuk a nemzetközi és hazai gyakorlatban is elterjedt, szabványos minőségirányítási rendszert és a korszerű menedzsment gyakorlatot.