Minőségpolitikánk

A CHEMITECHNIK-PHARMA Kft. vezetősége és munkatársai – összhangban a küldetés nyilatkozatukban foglaltakkal és értékrendjük alapelveivel – kinyilvánítják elkötelezettségüket egy korszerű minőségirányítási rendszer alkalmazása mellett.

Ez a rendszer magában foglalja a tevékenységek irányítását és folyamatos fejlesztését a megrendelők és partnerek, a munkatársak, valamint a szervezet tulajdonosai megelégedettségének fenntartása és fokozása érdekében.

 

A szervezet legfőbb minőségügyi alapértékei:

  1. Magas szakmai ismeretekkel és kiemelkedő emberi tulajdonságokkal rendelkező munkatársak alkalmazása, és a szervezetbe történő integrálása a tevékenységek hatékony, ügyfélközpontú, folyamatszemléletű végzése érdekében.
  2. A minőségi munkavégzés elismerése és példaképül állítása egy együttműködő, emberközpontú TQM munkakultúra kialakításával.
  3. Az erőforrások optimális kihasználása a folyamatok állandó figyelemmel kísérésével, és a tényeken alapuló döntéshozatallal.
  4. Kölcsönösen előnyös, hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése és fenntartása a speciális beszállítóinkkal és az alvállalkozóinkkal.
  5. Rugalmas team munka, projektekben végzett tevékenységek, a feladatok magasabb szintű ellátása érdekében.
  6. A folyamatos fejlődést biztosító módszerek kutatása, az összehasonlításos módszereken alapuló legjobb gyakorlat megkeresése, honosítása.

 

A minőségpolitika deklarálásával a CHEMITECHNIK-PHARMA Kft. vezetősége kinyilvánítja felelősségét és szándékát, hogy a saját minőségirányítási rendszerét tanúsíttatja, és a tanúsított rendszer szerinti működést fenntartja, a tapasztalatokat és eredményeket folyamatosan értékeli, fejleszti.