Üveg függőedények

061Üveg függőedény, CTK-GRM30 keverős,
GRM50 duplikált kivitel
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
Készülékeink teste kereskedelmi forgalomban kapható hengeres, NÁ300-as 30 ill.50 literes és NÁ450-es 100 literes, kívánságra kalibrálással ellátott boroszilikát üvegedény. A függőedények rendelhetők fix beépítést biztosító függesztő kerettel (GR tip.), és mobil kivitelben (GRM tip.). Az edények technológiai feladatától függően pneumatikus hajtású keverővel vagy keverő nélkül, belső csőkígyóval, duplikatúrával illetve ezen elemek bármilyen kombinációjában készülhetnek. Keverős kivitel esetén a keverőelem és a tengely a közegtől függően korrózióálló acél (1.4571, 1.4404), polipropilén, vagy PTFE anyagú lehet. Belső csőspirálos kivitel esetén a csőkígyó anyaga közegtől függően korrózióálló acél (1.4571, 1.4404), v. üveg.

Alkalmazás
A felhasznált szerkezeti anyagok a készülékeket agresszív közegek beoldására, adagolására teszik alkalmassá a vegyipar, gyógyszeripari, festék- és műanyagipar, kozmetikai és háztartásvegyipar területén.

Működés
A készülék keverős alapkivitele a műszaki paraméterekben megadott, keverő kialakítástól függő fordulatszám tartományban kerül szállításra. Alapkivitelben a készüléket turbina keverővel szállítjuk. Igény szerint háromágú impeller keverővel is rendelhető.

Megrendelési példa
CTK-GRM30, duplikált, turbina keverővel, belső csőspirállal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük