Tisztatéri kristályosító család

062CTK-KS160 Tisztatéri kristályosító
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
Készülékeink állóhengeres, monoblokk, a hengeres köpenyrészen és a fenéken duplikaturával ellátott két nyomásterű nyomástartó edények (lásd Műszaki paraméterek). A fűtőköpeny terelőspirállal ellátott duplikatúra. A tisztatéri kristályosítókat polírozott, korrózióálló acéllemez burkolattal fedett szigeteléssel szállítjuk. A készülékfedélen benézőüveggel ellátott munkanyílás, bevilágító lámpa és hőmérőtokkal ellátott hullámtörő kerül beépítésre. A többi fedélcsonk technológiai, az igényeknek megfelelően használható csatlakozásra. A készülék csonkjai karimás csatlakozásúak. A készülékek kúpos edényfenékkel lezártak, alátámasztásuk lábakkal történik.

Alkalmazás
A készülék karima kialakítása, burkolt szigetelése kielégíti a végtermék feldolgozó tisztaterekben megkívánt tisztíthatósági követelményeket. A készülék elsődleges feladata természetesen a kristályosítás, de az alkalmazott fordulatszám tartomány lehetővé teszi egyéb pl. oldási, diszpergálási (folyadék-folyadék, szilárd-folyadék, folyadék-gáz), bepárlási, extrahálási stb. művelet elvégzését is.

Működés
A készülék alapkivitele a műszaki paraméterekben megadott fordulatszám tartományban kerül szállításra. Kívánságra a hajtóművet frekvenciaváltóval látjuk el. Alapkivitelben a készüléket a kúp falát követő háromágú impeller jellegű keverővel szállítjuk. A kristályosítóban végezhető műveletek hőmérséklet igénye a köpenytérre köthető hűtő-fűtő közegek megfelelő megválasztásával kielégíthető. A készülék köpenytér kialakítása intenzív hőátadást biztosít.

Megrendelési példa
CTK-KS63, duplikált, impeller keverővel, frekvencia váltós hajtással, alátámasztás lábakkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük