Mobil autokláv család

1MS63X120X250aCTK-MS-100 Mobil autokláv billentő fedéllel,
pneumatikus hajtással
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
A berendezés álló hengeres, keverős, duplikált, szigetelt, sekélydomborítású edényfenekekkel lezárt készülék. A szigetelés polírozott korrózióálló acéllemezzel burkolt. A készülék karimákkal osztott kivitelű, klamnis csavarokkal bontható, felnyitható fedéllel, benézőnyilással, bevilágító lámpával ellátva, lábakkal alátámasztva. A többi fedélcsonk technológiai, az igényeknek megfelelően használható csatlakozásra. A csonkok kivitele karimás, ill. Tri-Clamp kialakítású lehet. Kívánságra a fenéken elhelyezett alsó hőmérővel ill. mintavevővel szállítjuk. A készülékek 63-100-120 lit. mérettartományban pneumatikus hajtással, 160-250 lit. mérettartományban pneumatikus vagy elektromos hajtással rendelhetők. A keverőtengely függőleges, excentrikus elhelyezésű, ill. ferdén a munkatérbe nyúló lehet. A fedélnyitás reteszelve a keverő motorral. A 160-250 lit. mérettartományban a készülékek a kibillenthető fedél mellett fix. fedél kialakítással is rendelhetők. A berendezés mobil kivitelű, a kerekek közül 2 fix, 2 beálló, fékes kialakítású.

Alkalmazás
A szerkezeti anyagként felhasznált korrózióálló acélok a készülékeket általános vegyipari, gyógyszeripari, festék- és műanyagipari, kozmetikai és háztartásvegyipari felhasználásra teszik alkalmassá. A mobil autokláv elsődleges feladata természetesen a hidromechanikus keverés, de az ezzel összefüggő pl.oldási, diszpergálási (folyadékfolyadék, szilárd-folyadék, folyadék-gáz), bepárlási, kristályosítási, extrahálási stb. művelet elvégzésére is alkalmas. A készülék burkolt szigetelése kielégíti a végtermék feldolgozó tisztaterekben megkívánt tisztíthatósági követelményeket. Amennyiben a választott technológia nem kíván hűtést-fűtést, a műszaki paraméterekben meghatározott nyomástartományban duplikatúra nélkül is rendelhető a készülék.

Működés
A készülék alapkivitele a műszaki paraméterekben megadott, keverő kialakítástól függõ fordulatszám tartományban kerül szállításra. Kívánságra az elektromos hajtóművet frekvenciaváltóval látjuk el. Alapkivitelben a készüléket turbina keverővel szállítjuk. Igény szerint háromágú impeller keverővel is rendelhető. Az autoklávban végezhető műveletek hőmérséklet igénye a köpenytérre köthető hűtő-fűtő közegek megfelelő megválasztásával kielégíthető.

Megrendelési példa
CTK-MS100 mobil autokláv, pneumatikus hajtással. Külön kívánságra a készülékeket műszerezve (nyomás, hőmérséklet), a kijelzőket és a pneumatikus ill. elektromos hajtás betápját is magába foglaló fali műszerszerszekrénnyel együtt, komplett egységként is szállítjuk. Ezen felül elektromos fűtésű változata is megrendelhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük