Lencseszűrő ø500

3CTK150CTK-105 Lencseszűrő ø500
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
A berendezés lencsealakú, szabványos sekélydomborítású edényfedéllel és fenékkel lezárt konstrukció. A fedél karimás csatlakozással, csavarkötéssel kapcsolódik az alsó részhez. A perforált szűrőlapra szerelhető a szűrővásznat vagy a szűrőpapírt leszoritó acélkarima. A berendezés gumi futófelületű görgőkkel felszerelt alvázra támaszkodik, könnyen a felhasználási helyre gördíthető és flexibilisen csatlakoztatható a technológiai sorba. A csatlakoztatások CTK-QC gyorscsatlakozókkal történnek.

Alkalmazás
A készülék általános vegyipari, gyógyszeripari, festék- és műanyagipari, kozmetikai és háztartásvegyipari felhasználásra készült. Rendeltetése: a szilárd és folyadékfázisok szétválasztása emulziókból, keverékekből. Típusát tekintve a gyártmány lencseszűrő, a leválasztott szűrlet gyűjtése a berendezésen kívűl történik.

Működés
Megkezdeni a szűrendő anyag bevezetését a gömbcsap fokozatos nyitásával. A légtelenítőt zárni, amikor megjelenik rajta a szűrendő anyag. Az anyagbevezető csapot elzárni, a légtelenitõ csonkra csatlakoztatni a kinyomató közeg (levegő, nitrogén) tömlőjét és a csap fokozatos nyitásával megnyomatni a szűrőlap feletti anyagot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük