Mobil konténeres vákuumszárítók

4VDM80X200bCTK-SVDM80 Mobil konténeres vákuumszárító
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
A szárító mozgatható konténere kúpos tartály, bontható és fűthető belső kúpos fenékkel és duplikált kúpos palásttal. A szárítást megelőző lépésben gyűjtőedényként is alkalmazható. A fedél klamnis csavarokkal csatlakozik a mobil konténerhez. A szárító berendezés hajtóművel ellátott. A fedélre épített csapágyazás tartja a keverőtengelyt, amelyen spirális keverő elemek vannak elhelyezve. Az állványszerkezet alapkeretből és mozgató oszlopokból áll. A mozgató oszlopok emelőfüleihez kapcsolódik a vákuumszárító fedele. A szárító a szükséges technológiai kezelő és csatlakozó csonkok mellett vákuum-manométerrel, porszűrővel és hőmérővel rendelkezik.

Alkalmazás
A VDM típusú vákuumszárító elsősorban hőérzékeny nedves gyógyszeralapanyagok és végtermékek kíméletes és energiatakarékos szárítását teszi lehetővé. A berendezés maradéktalanul kielégíti a GMP irányelveket. A zománcozott kivitelű ellenáll a savaknak, különleges tisztasági igényeknek is megfelel, és alkalmazható fémionokra érzékeny anyagok szárítására is.

Működés
A berendezéssel kétféle módon lehet szárítani. Zárt rendszerű üzemeltetésnél a fedél és a mobil konténer összeszerelt állapotban van, a szárítandó anyag beadagolása a fedélen található adagolócsonkon keresztül történik. Nyitott rendszerű üzemeltetésnél a mobil konténer mint gyűjtő és szállítóeszköz is alkalmazható. A mobil konténer feltöltése történhet szilárd-folyadék elválasztó műveletbõl (pl. önürítős centrifugáról) kikerülő nedves anyaggal, majd csatlakoztatjuk a szárító állványból és fedélbõl álló operációs rendszerhez. A fedél és a konténer összezárása után zártrendszerű szárítóként üzemeltethető. A szárító ürítésénél a teljes konténert felső állásba emeljük és az ürítő csonkon keresztül a száraz anyagot az előkészített edénybe engedjük. Igény esetén a mobil konténerben maradhat a száraz anyag, amit a megfelelő helyre kell gördíteni, és gravitációsan a célkészülékbe üríteni.

Megrendelési példa
Zománcozott (G) és korrózióálló acél (S) kivitelben rendelhető, pl.: 80 literes mobil konténeres vákuumszárító, szerkezeti anyag: 1.4571: CTK-SVDM80, 1.4571 vákuumszárító, vagy 200 literes mobil konténeres vákuumszárító, zománcozott kivitelű: CTK-GVDM200, zománcozott vákuumszárító.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük