Mintavevő szelep

5VSCTK-VS Holttérmentes mintavevő szelep
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
Test: Korrózióálló acél. KO36Ti, 1.4571, 1.4404
Dugattyú: Korrózióálló acél. KO36Ti,.4571, 1.4404
Gyorscsatlakozó: 1.4435. Tri-Clamp, vagy Kamlok csatlakozó.
Tömítések: PTFE bevonatú Viton “O”-gyűrű, gyorscsatlakozónál Viton.
Kívánság szerint Tri-Clamp, vagy kamlok csatlakozású, elzáró szerelvénnyel ellátott, F6 jelű üveg gyűjtőedénnyel, valamint átöblítheőõ kivitelben az F7 jelű öblítőcsonkkal szerelve szállítjuk a mintavevő szelepet.

Alkalmazás
A reaktor aljára épített tőperemre szerelve, a reaktor munkaterében levő folyadék mintavételezése.

Leírás
Alaphelyzet: Zárt helyzetben az üreges gyűjtődugattyú a készülékfalba simul, így nem alakulhat ki holttér. A dugattyút 2db. PTFE bevonatú “O” gyűrű tömíti.
Mintavétel: Az F5 jelű forgatókart az óramutató járásával megegyező irányban ütközésig tekerve, az orsó által mozgatott üreges gyűjtődugattyú kiemelkedik a reaktor munkaterébe. A dugattyú tetején kialakított F1-jelű gyűjtőfuraton keresztül a folyadék a dugattyú belsejébe, ahonnan az F2-jelű furaton keresztül a ház belső fala és a dugattyú közötti téren át az F3-jelű ürítőcsövön keresztül áramlik a csatlakoztatott gyűjtőedény felé. A mintavétel végén az F5 jelű kézikerék óramutató járásával ellentétes irányba, ütközésig történő forgatásával zárt alaphelyzetbe állítandó a mintavevő gyűjtődugattyúja. A kitekeredés ellen a gyűjtődugattyút az F4 jelű csavar biztosítja.

Egy hozzászólás “Mintavevő szelep” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük