Tisztatéri autokláv család

061CTK-AST250 Tisztatéri autokláv sekélydomború edényfenékkel, alátámasztás: láb
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
Készülékeink állóhengeres, osztott kivitelű, a hengeres köpenyrészen és a fenéken duplikatúrával ellátott két nyomásterű nyomástartó edények (lásd Műszaki paraméterek). A fűtőköpeny lehet duplikatúra, ill. félcsöves kialakítású. A tisztatéri autoklávokat polírozott, korrózióálló acéllemez burkolattal fedett szigeteléssel szállítjuk. A készülékfedélen benézőüveggel ellátott munkanyílás, bevilágító lámpa és hőmérőtokkal ellátott hullámtörő kerül beépítésre. A többi fedélcsonk technológiai, az igényeknek megfelelően használható csatlakozásra. A készülék csonkjai Tri-Clamp csatlakozásúak. Kívánságra a fenéken elhelyezett alsó hőmérővel ill. mintavevővel szállítjuk. A készülékek sekélydomború vagy kúpos edényfenékkel (ASTK soroza), ill. oldalsó munkanyílással (ASTM sorozat) is rendelhetők. Az alátámasztás módja szerint készülékpatákkal, vagy lábakkal ellátott kivitelű lehet.

Alkalmazás
A szerkezeti anyagként felhasznált korrózióálló acélok a készülékeket általános vegyipari, gyógyszeripari, festék- és műanyagipari, kozmetikai és háztartásvegyipari felhasználásra teszik alkalmassá. A készülék karima kialakítása, burkolt szigetelése kielégíti a végtermék feldolgozó tisztaterekben megkívánt tisztíthatósági követelményeket. Az autokláv elsődleges feladata természetesen a hidromechanikus keverés, de az ezzel összefüggő pl.oldási, diszpergálási (folyadék-folyadék, szilárd-folyadék, folyadék-gáz), bepárlási, kristályosítási, extrahálási stb. művelet elvégzésére is alkalmas.

Működés
A készülék alapkivitele a műszaki paraméterekben megadott, keverő kialakítástól függő fordulatszám tartományban kerül szállításra. Kívánságra a hajtóművet frekvenciaváltóval látjuk el. Alapkivitelben a készüléket háromágú impeller keverővel szállítjuk. Igény szerint turbina, és fémforgács szuszpendálására is alkalmas mélyjárású reaktor keverővel is rendelhető. Az autoklávban végezhető műveletek hőmérséklet igénye a köpenytérre köthető hűtő-fűtő közegek megfelelő megválasztásával kielégíthető. A készülék köpenytér kialakítása (külünösen a félcsöves köpenytér setén) intenzív hőátadást biztosít.

Megrendelési példa
CTK-AST250, duplikált, impeller keverővel, alsó hőmérővel, frekvencia váltós hajtással, patás alátámasztással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük