Kúpos extraktor család

061CTK-ES1000 Kúpos extraktor
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
Készülékeink állóhengeres, karimákkal osztott, keverős edények (lásd Műszaki paraméterek). A készülékfedélen benézőüveggel ellátott munkanyílás, bevilágító lámpa és állítható magasságú dekantáló pipa, vagy hullámtörő kerül beépítésre. A többi fedélcsonk technológiai, az igényeknek megfelelően használható csatlakozásra. Kívánságra a paláston elhelyezett PH mérő csonkkal szállítjuk. A készülékek kúpos edényfenékkel lezártak. A paláston és a kúpos edényfenéken hosszúkás megfigyelő ablakok vannak kialakítva, melyek egy, a kúpos fenéken elhelyezett lámpa segítségével lehetővé teszik a fázishatár szemmel tartását. Az alátámasztás módja: 4db láb.

Alkalmazás
A szerkezeti anyagként felhasznált korrózióálló acélok a készülékeket általános vegyipari, gyógyszeripari, festék- és műanyagipari, kozmetikai és háztartásvegyipari felhasználásra teszik alkalmassá. Az extraktor elsődleges feladata az extrahálási műveletek elvégzése.

Működés
A készülék alapkivitele a műszaki paraméterekben megadott fordulatszám tartományban kerül szállításra. Kívánságra a hajtóművet frekvenciaváltóval látjuk el. Alapkivitelben a készüléket a kúp falát követő háromágú anker keverővel szállítjuk.

Megrendelési példa
CTK-ES1000 extraktor, PH mérő csonkkal, frekvencia váltós hajtással, lábakkal alátámasztva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük