Vákuum szárítószekrények

4VAKUUMCTK-VTD6 Vákuum szárítószekrény
Műszaki leírás, adatok, méretek PDF formátumban

Felépítés
A berendezés saválló acélból GMP és FDA konform kivitelben készül. A szárítószekrény teljes külső felülete burkolattal ellátott, ezért önállóan, vagy falba építve egyaránt telepíthető. A tálcás vákuum szárítószekrény egy zárt, hőszigetelt falú fűtött szekrény. Beépített polcokon több szinten, egymás mellett és fölött elhelyezett tálcákon szárad a nedves szilárd anyag. A fűtött polcrendszer biztosítja az elpárologtatáshoz szükséges hő egyenletes elosztását. A szárítószekrény belső, valamint a tálcák teljes felülete polírozott. A dupla zsanéros zárszerkezet az ajtó tökéletes zárását, így a szekrény vákuumtömörségét biztosítja.

Alkalmazás
A tálcás vákuum szárítószekrény elsősorban kis volumenű, nedvesítő oldószereket tartalmazó gyógyszeralapanyagok és végtermékek szárítására alkalmas.

Működés
A nedvesítő oldószer elpárologtatásához szükséges hőmennyiség átadását a szekrény köpenyoldalán illetve a tálcákat tartó polcokban keringtetett melegvíz biztosítja. A köpenyoldali fűtés megakadályozza az elvont páramennyiség lekondenzálását is. A szekrény kamraterében a vákuum mértékét vákuummérővel mérjük. Kilépési oldalon a párahőmérsékletet mérjük. Igény szerint – akár polconként – elhelyezett hőmérséklet jelző műszer biztosítja a hőmérséklet kijelzését, regisztrálását. A hőmérők adják a melegvizes rendszer szabályozásának alapjelét is. A szárítás befejeztével nitrogénes átöblítésre van lehetőség.

Megrendelési példa
CTK-VTD6 típusú vákuum szárítószekrény. A műszerezés megrendeléskor egyedileg pontosítandó!

CTK-VTD6 P F J

Típusa: VTD
Tálcák összes felülete: 6m2
Hőmérsékletmérés: ‘P’ polconként
Kivitel: ‘F’ falbaépített kivitel
Nyitásirány: ‘J’ jobbos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük